Els Bombers de la Generalitat treballen des de primera hora d’aquesta tarda en les tasques d’extinció d’un incendi forestal al municipi de Sarral que ja es troba estabilitzat. Aquest incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 15.46 hores, s’ha iniciat al costat del camí de les Comes i ha progressat, en sentit nord, per la vessant de la muntanya, llençant algun focus secundari a uns 30 metres del perímetre. La situació d’inestabilitat a la zona, amb vents erràtics, ha condicionat les tasques d’extinció dels efectius.
 
Els Bombers de la Generalitat que treballen en l’incendi forestal, amb 25 vehicles terrestres i cinc mitjans aeris (dos helicòpter bombarders i un de comandament i dos avions de vigilància i atac) han pogut tancar el perímetre i donar per estabilitzat el foc al voltant de les 19.00 hores. Segons les primeres valoracions, l’incendi hauria afectat una superfície provisional d’unes 4 hectàrees de vegetació forestal.
 
Al lloc, treballen també tres patrulles del cos d’Agents Rurals, efectius de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la zona, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb caràcter preventiu.
 
A causa d’aquest incendi, no s’ha vist afectat cap nucli habitat, així com tampoc cap carretera.
 
Cerdanyola del Vallès, 14 de març de 2015
19.15 hores