La consellera Rigau presideix la graduació de la promoció 2013-2014 de l'IOC de Girona

query_builder   13 març 2015 20:31

event_note Nota de premsa

La consellera Rigau presideix la graduació de la promoció 2013-2014 de l'IOC de Girona

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha presidit aquesta tarda al Centre Cultural Sant Narcís l’acte de graduació de l’alumnat de Girona de la promoció 2013-2014 de l’Institut Obert de Catalunya (IOC). També hi eren l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús; el director general de Centres Públics, Antoni Llobet, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot.
 
Un total de 402 alumnes de comarques gironines s’han graduat per l’IOC en el curs 2013-2014. Concretament, 57 alumnes en batxillerat; 120 en educació secundària; 44 en cicles formatius de grau mitjà; 110 en cicles formatius de grau superior, i en idiomes, 71 en anglès. A nivell de Catalunya, el nombre de graduats del curs 2013-2014 és de 3.289 alumnes, xifra que suposa un increment d’un 5,38% d’alumnat en comparació amb el curs anterior, en què es van graduar 3.121 estudiants.
 
L’IOC té com a objectiu facilitar que l’educació pugui arribar al màxim de persones superant les limitacions de l'espai i del temps. Per això, els estudis que ofereix estan organitzats de manera flexible i és el propi alumne qui confecciona el seu pla d’estudis, sempre amb l’assessorament dels tutors. Així, la càrrega horària dels alumnes és diferent i personalitzada d’acord amb les necessitats i possibilitats de cada alumne.
 
Com a novetats per al curs 2014-2015, l'IOC segueix la implantació progressiva del cicle formatiu de grau superior d’Integració Social amb nous mòduls, s'ha iniciat la implantació del nivell avançat d'anglès a distància -quart curs- i s'han ofert places de l'especialitat d'ensenyaments esportius en el curs de formació conduint al certificat oficial de formació pedagògica i didàctica equivalent.

Per al curs 15-16, l'IOC seguirà la implantació progressiva del cicle formatiu d’Integració Social amb nous mòduls, es finalitzarà la implantació del nivell avançat d'anglès a distància -cinquè curs- i s'iniciarà l'oferta a distància del cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web.
 

1  

Fitxers adjunts

Una imatge de la graduació

Una imatge de la graduació
JPG | 8

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined