Trobades de corals a les comarques gironines

query_builder   17 març 2015 16:11

event_note Nota de premsa

Trobades de corals a les comarques gironines

Aquest curs 2014-2015, el Departament d'Ensenyament convoca la XIII Trobada de Corals d'Educació Infantil i Primària i la XXI d’Educació Secundària, amb l'objectiu de potenciar i difondre l'educació musical que estan duent a terme molts mestres i professors als centres educatius de les comarques gironines.
 
La música és una eina indispensable en l'educació ja que treballa molts aspectes de la formació integral de la persona, tant en el vessant del desenvolupament personal com en el de les habilitats socials i relacions interpersonals, així com en l'adquisició de les competències bàsiques.
 
Amb les trobades d’Educació Primària es facilita l'actuació pública de les corals de les escoles, proporcionant un espai on es visualitza el treball fet durant tot el curs per cadascuna d'elles. També es facilita que l'alumnat conegui molts altres nens i nenes de les comarques gironines que, com a ells, els agrada cantar.
 
El concert conjunt de la trobada de Secundària és un espai on fer música junts amb altres centres, tot donant a conèixer d’una manera més pública el treball realitzat. A més, es compta amb la intervenció d’una orquestra que els acompanya. Aquest any serà l’orquestra del Conservatori Isaac Albèniz de Girona, formada també per alumnes de Secundària. 
D’aquestes trobades, a les comarques gironines es realitzaran les següents edicions:
 
¨       De la XIII Trobada de corals d’Educació Infantil i Primària:
 
o   A Palafrugell, el 19 de març, de 10 a 12h al Teatre Municipal, on cantaran 320 alumnes de 6 centres del Baix i l’Alt Empordà.
 
o   A Santa Coloma de Farners, el 24 de març, de 10 a 13h al Teatre Municipal, on cantaran 440 alumnes de 12 centres de la Selva interior.
 
o   A Girona, el 15 d’abril, de 9 a 11h a l’Auditori, on cantaran 462 alumnes de 10 centres de l’Alt Empordà, Gironès, Selva marítima i Pla de l’Estany.
 
¨       De la XXI Trobada de corals d’Educació Secundària es realitzarà una única edició el 15 d’abril a partir de les 11:30h, a l’Auditori de Girona, on cantaran 900 alumnes de 20 centres de l’Alt i el Baix Empordà, Gironès, Pla de l’Estany, Selva i Ripollès.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined