Cartell
L’últim film de la factoria Dreamworks, Home: llar dolça llar, s’estrena demà dijous, 19 de març, doblat en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Es tracta d’una comèdia d’animació infantil dels creadors de Com entrenar el teu drac i Els Croods.
 
L’aventura comença quan una raça alienígena arriba a la Terra buscant una nova llar. Els Boov recol·loquen tots els habitants de les ciutats i es dediquen a reorganitzar el planeta. Tip, una noia molt decidida que s’ha vist separada de la seva mare amb l’arribada dels Boov, és l’única humana que no ha estat reubicada. La casualitat fa que es trobi amb l’Oh, un Boov desterrat. Els dos fugitius s’embarquen en el que serà el viatge de la seva vida.
 
El film es podrà veure a les sales: Yelmo Multicines Abrera (Abrera); JCA Cinemes Alpicat (Alpicat); Megacine Badalona (Badalona); Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Palau Balaña Multicines (Barcelona); Yelmo Cines; Castelldefels (Castelldefels); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat): Multicines Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz Centre (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers - El Nord (Granollers); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cines Olot (Olot); Cines Imperial (Sabadell); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Cines Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Ocine Tarragona - Les Gavarres (Tarragona)
Yelmo Cines Parc Central (Tarragona); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Multicines Sucre (Vic); Cinema Kubrick (Vilafranca del Penedès) i Cinemes Illa Carlemany de Les Escaldes (Andorra).
 
 Podeu trobar més informació sobre les estrenes a: http://www.gencat.cat/llengua/cinema    
 
Teniu materials en alta resolució a:

Facebook Cinema en català www.facebook.com/cinemaencatala
@cat_cine www.twitter.com/cat_cine (NOU!)
 

1  

Imatges

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula 2966