Mini
El delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús, acompanyat pel director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació, Ferran Roquer, han visitat aquest dimecres el Montjuïc Bed&Breakfast de Girona. Situat a la muntanya de Montjuïc, aquest establiment va ser premiat el gener passat en el Traveller’s Choice Hotels 2015 – de la web de viatges Trip Advisor – dins la categoria de millor pensió o hostal.
 
Carme Pujades, la seva propietària, ha explicat que la iniciativa del Bed&Breakfast neix a partir de la seva voluntat de conciliar la vida laboral amb la familiar, de manera que a l’edifici que l’acull hi ha també la seva llar habitual.
 
Montjuïc Bed&Breakfast, amb cinc suites, i construït amb materials del territori, ofereix un servei personalitzat destinat a un públic que vol gaudir al mateix temps de la ciutat de Girona i de la tranquil·litat que ofereix la muntanya de Montjuïc. “Un lloc de pau dins la mateixa Girona”, diu Carme Pujades. 

El delegat del Govern ha volgut destacar que establiments com aquest “contribueixen a la millora de la destinació turística, alhora que són una oferta complementària a l’establiment hoteler convencional”.

1  

Fitxers adjunts

Una imatge de la visita

Una imatge de la visita
JPG | 308