iMATGE
  • La mesura reduirà les emissions en uns 3.600 Kg de CO2 anuals, un 40%.
L’empresa de seguretat Punto y Control, adjudicatària dels serveis de seguretat i vigilància de les centrals integrades de mercaderies gestionades per CIMALSA, ha incorporat recentment un nou vehicle híbrid, que donarà servei a la Central Integrada de Mercaderies del Vallès (CIM Vallès).

La incorporació de vehicles híbrids ha estat una de les millores proposades per l’empresa de seguretat en el contracte que es va adjudicar el passat mes de gener. Punto y control és una empresa de seguretat privada que va començar la seva activitat l’any 1987 i que opera en tot el territori nacional oferint serveis de vigilància, explotacions de centrals receptores d’alarmes i instal·lacions de sistemes de seguretat.
 
Durant el passat exercici 2014, el servei de seguretat de la CIM Vallès va recórrer un total de 72.048 km en rondes de vigilància efectuades amb un vehicle de motorització dièsel. Amb la posada en servei del nou vehicle híbrid es calcula que s’obtindrà una reducció de 3.600 kg de CO2/any, que representarà una reducció del 40% d’emissions i que contribuirà a l’objectiu de minimitzar la pol·lució i assolir una millor qualitat de l’aire.
 
La incorporació de vehicles més sostenibles s’engloba en les mesures que du a terme CIMALSA per incrementar la sostenibilitat dels centres logístics que gestiona, alhora que compleix amb els compromisos adquirits, com a membre col·laborador de LIVE, per a l’impuls de la mobilitat sostenible a Catalunya, amb l’objectiu compartit de desenvolupar polítiques estratègiques que permetin millorar la qualitat mediambiental.
 
En les pròximes setmanes, Punto y Control destinarà un altre vehicle híbrid de similars característiques per a la prestació del servei a la Central Integrada de Mercaderies de Lleida (CIM Lleida).
 
 

2  

Fitxers adjunts

Imatge

Imatge
JPG | 156

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 338