Foto1
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, acompanyada de l’alcalde Sant Hipòlit de Voltregà, Xavier Vilamala, ha inaugurat avui l’ampliació de la residència de gent gran i centre de dia “Fundació Gallifa”.
 
La residència “Fundació Gallifa” és un equipament de titularitat municipal gestionat l’Hospital de la Santa Creu de Vic, en règim de concessió. La seva creació va ser possible gràcies a la Fundació Gallifa, que va cedir els terrenys a l’Ajuntament. La residència va entrar en funcionament l’any 1987 i va augmentar la seva capacitat tres anys més tard, amb l’edificació d’una segona planta.
 
Amb el pas dels anys, degut a la manca d’espai va ser necessari redactar un projecte d’ampliació i reforma de les instal·lacions del centre. El Departament de Benestar Social i Família ha aportat 1 milió d’euros per finançar les obres d’ampliació. Les obres d’ampliació han suposat un increment de 20 places residencials –ha passat a tenir-ne 42– i de 30 places de centre de dia –que afegides a les anteriors sumen un total de 40 places. A més, amb aquestes obres l’equipament ha vist millorades les habitacions i les sales comunes, així com també un increment de la capacitat del menjador social.
 
La residència i centre de dia de gent gran “Fundació Gallifa” dóna servei als municipis de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà.
 
Prèviament a la inauguració de la residència, la consellera Neus Munté ha estat rebuda a l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà per l’alcalde Xavier Vilamala i l’equip de Govern i també per l’alcalde de Les Masies de Voltregà i president de la Fundació Gallifa, Sergi Vilamala.

3  

Imatges

Moment de l'acte inaugural

Moment de l'acte inaugural 1280

La consellera Munté, durant la visita a la residència

La consellera Munté, durant la visita a la residència 1264

Recepció a l'Ajuntament prèvia a la inauguració

Recepció a l'Ajuntament prèvia a la inauguració 1195