•  La propera edició del 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà els dies 29 i 30 de juny i 1 i 2 de juliol de 2015, mostrarà les col·leccions per a la temporada primavera-estiu 2016 de dissenyadors i marques.

 

  • La Generalitat promou el 080 Barcelona Fashion amb l’objectiu d’impulsar la internacionalització de la moda catalana i la relocalització de la indústria tèxtil.

La Generalitat obre avui el termini per participar  a les desfilades de la propera edició del 080 Barcelona Fashion. Un comitè d’experts seleccionarà les candidatures dels dissenyadors i marques que formaran part del calendari de desfilades del certamen de moda, que se celebrarà a Barcelona els dies 29 i 30 de juny i 1 i 2 de juliol, i on es mostraran les propostes de dissenyadors i marques per a la temporada primavera-estiu 2016.


El Departament d’Empresa i Ocupació, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el 080 Barcelona Fashion com a plataforma per a la internacionalització de la moda catalana. També com un instrument estratègic per al procés de relocalització de la producció tèxtil i la creació de sinergies entre els dissenyadors i les empreses del sector.


La convocatòria té per objectiu seleccionar els dissenyadors que han de participar en la setzena edició del 080 Barcelona Fashion, a la qual poden presentar-se dissenyadors de moda, creadors emergents i marques de moda amb establiment operatiu a Catalunya o bé a l’estat espanyol; dissenyadors i marques de moda internacionals. També poden participar en aquesta propera edició del 080, marques de moda consolidades, amb establiment operatius a Catalunya, amb prestigi i presència internacional, i que durant els darrers 3 anys hagin participat en passarel·les de referència.


Els dissenyadors participants  hauran d’acreditar la creació i firma de la seva col·lecció, i comprometre’s a presentar en primícia les seves col·leccions per a Primavera-Estiu 2016, entre altres requisits de participació.


La selecció de les candidatures anirà a càrrec d’un comitè d’experts, presidit pel gerent del CCAM i format per la direcció artística, creativa i de continguts del 080 Barcelona Fashion.


Les sol·licituds es poden presentar a través del Canal Empresa (canalempresaweb.gencat.cat) i també al web del CCAM (www.ccam.cat).



El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el proper dia 7 d’abril.