• El cap de l’Executiu s’ha interessat per les tasques de rescat i ha agraït la feina dels membres del dispositiu
  • Artur Mas s’ha mostrat “impressionat, trist i impactat” per la tragèdia
Els presidents Mas, Hollande i Rajoy i la cancellera Merkel, al centre de coordinació de les tasques de rescat
Els presidents Mas, Hollande i Rajoy i la cancellera Merkel, al centre de coordinació de les tasques de rescat
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha visitat avui la zona de l’accident de l’avió de Germanwings, que es va estavellar als Alps quan volava de Barcelona a Düsseldorf, juntament amb els presidents francès, François Hollande, i espanyol, Mariano Rajoy, i la cancellera alemanya, Angela Merkel. El president Mas s’hi ha desplaçat amb el mateix avió que el president Rajoy.
 
En declaracions als mitjans de comunicació, el president de la Generalitat s’ha mostrat “impressionat, trist i impactat” per la tragèdia ha subratllat que aquesta visita a la zona de l’accident “és sobretot una senyal de respecte a les víctimes i a les famílies que han perdut éssers estimats”.
 
Els presidents Mas, Hollande i Rajoy i la cancellera Merkel han visitat el centre de coordinació, instal·lat a Seyne-les-Alpes, on han saludat els comandaments dels equips de rescat que hi estan treballant. El cap de l’Executiu s’ha interessat pels treballs i ha expressat el seu agraïment a tots els membres del dispositiu.
 
A continuació, tots quatre han visitat la capella ardent, instal·lada al gimnàs d’aquesta població dels Alps, on han signat en el llibre de condol per les víctimes.

4  

Imatges

Visita zona accident

Visita zona accident 3014

Signatura llibre condol

Signatura llibre condol 133

Amb els equips de rescat

Amb els equips de rescat 1034

Amb els equips de rescat (2)

Amb els equips de rescat (2) 2488