• El Departament de Benestar Social i Família s'ha compromès a assumir el cost de 200 hores anuals d'activitats i formació en el nou equipament
Visita Valls
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, acompanyada de l’alcalde de Valls, Albert Batet, ha visitat aquest dissabte l’edifici de “Ca Xapes”, on s’ha de tornar a instal·lar la Llar del Jubilat i Pensionista de Valls i l’Alt Camp després de la seva rehabilitació.
 
Actualment, la llar de jubilats està instal·lada de forma provisional en un local cedit per l’Ajuntament al carrer Mare Maria Güell, a l’estació d’autobusos de Valls.
 
El Departament de Benestar Social i Família s’ha compromès a recolzar el projecte i s’encarregarà d’assumir el cost de 200 hores anuals d’activitats i formació, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària. Es tracta de tallers i activitats gratuïtes, principalment, de salut i benestar, creixement personal, activitats artístiques, d’arrelament i tradicions i de caràcter lúdico-formatiu. 
 
La consellera Munté ha afirmat que “l’objectiu d’aquest compromís és promoure la dinamització cívico-comunitària i la participació social”.  En aquest sentit, la consellera ha recordat que “a banda de gestionar els centres cívics i socials propis, el Departament també promou la col·laboració amb equipaments cívics de proximitat, amb la finalitat d’establir i consolidar un model de qualitat, la seva extensió territorial equitativa i la cooperació interadministrativa i associativa”.

2  

Imatges

La consellera i l'alcade de Valls durant la visita

La consellera i l'alcade de Valls durant la visita 1168

Imatge de la visita a la llar de jubilats "Ca Xapes"

Imatge de la visita a la llar de jubilats "Ca Xapes" 981