Govern

Altres acords del Govern

query_builder   31 març 2015 13:54

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
Ratificades les adjudicacions de diversos programes dels canals múltiples 48 i 39 de la TDT
 
El Govern ha ratificat les adjudicacions dels 4 programes del canal múltiple 48 de la demarcació de Barcelona i dels 4 programes del canal múltiple 39 de la demarcació de Sabadell, en compliment d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que van ser aprovades el juliol de 2006 d’acord amb els informes preceptius del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC). El Consell Executiu també ha acordat adjudicar a Diari de Girona la concessió per prestar el servei públic de televisió digital local, en règim de gestió indirecta, del programa 4 del canal múltiple 45 de la demarcació de Sabadell.
 
Reservat un segon programa de TDT per als ajuntaments a les demarcacions territorials de Barcelona, Granollers, i Vilanova i la Geltrú
 
El Consell Executiu, en compliment d’una sentència judicial del Tribunal Suprem, ha aprovat un acord que determina els programes de TDT que es reserven per a la gestió directa dels ajuntaments, tal com preveu la Llei espanyola de televisió local per ones terrestre. En concret, el Govern reserva un programa en 20 dels 24 canals múltiples planificats a Catalunya i dos a les demarcacions territorials de Barcelona, Granollers, i Vilanova i la Geltrú. En total, Catalunya té 21 demarcacions territorials i 24 canals múltiples, amb quatre programes cadascun, tal com estableix el Pla tècnic nacional de la televisió digital local, aprovat pel Reial decret espanyol de 2004.
 
Modificació de les Normes d’organització i funcionament de la UOC
 
El Consell Executiu ha aprovat la modificació de les Normes d’organització i funcionament de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), que simplifiquen la seva estructura administrativa. El Patronat de la Fundació per a la UOC va acordar la seva aprovació el 10 de desembre de 2014. Les noves normes substitueixen les que estaven vigents des del 2010. Tal com estableix l’article 172.1.c) de l’Estatut d’autonomia de Catalunya, correspon a la Generalitat la competència exclusiva sobre l’aprovació dels estatuts de les universitats públiques i de les normes d’organització i funcionament de les universitats privades, sens perjudici de l’autonomia universitària.
 
Aprovada la integració de nous socis a Logaritme, Serveis Logístics, AIE
 
El Consell Executiu ha aprovat la integració de l’Institut de Diagnòstic per la Imatge i de l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial Hospital de la Cerdanya com a socis de l’agrupació d’interès econòmica (AIE) Logaritme Serveis Logístics. També ha donat llum verda a modificar els Estatuts de l’agrupació. Es vol millorar així la distribució dels costos per als membres de l’agrupació, reduir costos d’infraestructura, tecnologia i serveis administratius, i d’ocupació d’espais de magatzem en cada centre i de reducció d’estocs.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined