• El pressupost de licitació és de 85.000 euros (IVA no inclòs) i el termini per presentar ofertes finalitza el 9 d’abril
 
  • Un cop signat el contracte es disposarà de 4 mesos per redactar el projecte constructiu
 
  • El projecte permetrà ampliar la capacitat d’eliminació de nitrogen de l’estació depuradora
 
 
Depuradora Banyoles
L’Agència Catalana de l’Aigua ha anunciat aquest dimarts la licitació del contracte per a la redacció del projecte d’ampliació de la depuradora de Banyoles, a la comarca del Pla de l’Estany.
 
El pressupost de licitació és de 85.000 euros (IVA no inclòs) i el termini per presentar ofertes finalitza el 9 d’abril. Un cop signat el contracte es disposarà de 4 mesos per redactar el projecte constructiu.
 
El projecte, un cop es pugui dur a terme, permetrà ampliar la capacitat d’eliminació de nitrogen de l’estació depuradora i millorar així la qualitat sortint de l’aigua tractada.
 
La depuradora de Banyoles va ser construïda el 1992 i ampliada 5 anys més tard. S’encarrega de sanejar les aigües de Banyoles, Porqueres, Camós, Cornellà de Terri, Palol de Revardit i Sords. El tractament d’aquesta planta és biològic amb eliminació de nitrogen i fòsfor i té una capacitat per tractar 13.992 m3/dia (186.560 habitants equivalents).
 
Per a més informació sobre l’anunci de licitació podeu consultar el següent enllaç: http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/6842/1415666.pdf

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 367

Foto. Depuradora Banyoles

Foto. Depuradora Banyoles
JPG | 162