Govern

Altres acords del Govern

query_builder   14 abril 2015 13:49

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
Decret de reestructuració del Servei Català de Trànsit per incrementar la seva capacitat per implementar les polítiques del Pla Estratègic de Seguretat Viària 2014-2020
 
El Consell Executiu ha aprovat el decret de reestructuració del Servei Català de Trànsit (SCT) per tal d’incrementar la capacitat de l’organisme i implementar, d’aquesta manera, les polítiques i les actuacions concretades al Pla Estratègic de Seguretat Viària 2014-2020. El document té com a objectiu principal reduir un 50% les víctimes mortals per accident de trànsit a Catalunya respecte al 2010, tal com marca la Unió Europa.
 
El nou decret d’estructura estableix 26 òrgans actius, 1 menys que fins ara. Aquesta reducció comporta un estalvi de gairebé 14.000 euros respecte al pressupost actual, ja que es donen de baixa llocs estructurals i llocs singulars a la relació de llocs de treball del Servei Català de Trànsit.
 
La nova reestructuració permetrà al SCT dotar-se d’uns sistemes d’informació i de gestió de qualitat, i millorar la formació i l’educació viària, entre d’altres.
 
 
Compra de radiotransmissors per als centres penitenciaris
 
El Consell Executiu ha autoritzat el Departament de Justícia a destinar 1.343.100 euros per dotar els centres penitenciaris de Catalunya de radiotransmissors i altres elements necessaris per a la comunicació interna. El Govern compleix així amb el mandat del Parlament de Catalunya.
 
L'Executiu ha comprovat, a través del Departament de Justícia, l'estat dels serveis i comunicacions internes del conjunt de centres penitenciaris i centres educatius de justícia juvenil. Un cop auditades les condicions de seguretat i conservació dels equips, ha donat llum verda a la inversió en radiotransmissors. Part dels equips es destinaran a substituir material de necessària renovació, mentre que la resta es destinarà a la dotació dels nous centres penitenciaris. Els equips seran adquirits a partir de l'exercici actual i durant els propers 5 anys.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined