El secretari general de l'Esport presenta el llibre "10x10: 100 trucs per ser més actiu", una nova eina contra el sedentarisme

query_builder   27 abril 2015 13:50

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport presenta el llibre "10x10: 100 trucs per ser més actiu", una nova eina contra el sedentarisme

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, acompanyat del president de la Fundació Agrupació, Josep Lluís Vilaseca, ha presidit avui al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació del llibre “10x10: 100 trucs per ser més actiu”, un quadern de bones pràctiques amb recomanacions adaptades a la situació de cada persona per combatre el sedentarisme.
Foto: Jordi Estruch
La finalitat de la publicació, impulsada per la Secretaria General de l’Esport amb la col·laboració de la Fundació Agrupació, és promoure els hàbits saludables a través de l’activitat física i respondre qüestions com quant de temps al dia necessiten fer exercici els nens i nenes menors de 5 anys, quins beneficis aporta l’activitat física a aquesta edat o com podem fer exercici a casa o a la universitat.
 
“10x10: 100 trucs per ser més actiu” recull trucs i iniciatives que qualsevol persona pot dur a terme en el seu dia a dia per aconseguir el mínim de 30 minuts d’exercici en adults i de 60 minuts ens infants i adolescents que recomana l’Organització Mundial de la Salut (OMS).
 
Ivan Tibau ha agraït el suport i la col·laboració de la Fundació Agrupació als programes de promoció de l’activitat física del Govern –com el PAFES o el Pla Nacional de Promoció de l’Activitat Física-, que ha fet possible la publicació d’aquest llibre, “un recull d’ajuts senzills per ser més actius a la nostra vida” que vol ser un instrument per reduir les “preocupants” xifres de sedentarisme a la societat. Per la seva banda, Josep Lluís Vilaseca ha remarcat la importància de “realitzar més activitat física i, sobretot, fer-la bé”, i ha afegit que el llibre és “molt instructiu amb consells des de la infantesa fins a la vellesa”.

1  

Imatges

Fotografia de la presentació (Autor: Jordi Estruch)

Fotografia de la presentació (Autor: Jordi Estruch) 312

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined