MODA

Set empreses catalanes del sector de la moda promocionen les seves col·leccions entre importadors i distribuïdors canadencs

query_builder   6 maig 2015 13:00

event_note Nota de premsa

MODA

Set empreses catalanes del sector de la moda promocionen les seves col·leccions entre importadors i distribuïdors canadencs

 

  • ACCIÓ, el clúster Tèxtil i Moda de Catalunya i el Collège LaSalle del Quebec han coorganitzat una missió empresarial al Canadà perquè les empreses catalanes puguin identificat noves oportunitats de negoci.
 
  • Durant la seva estada, les empreses del sector moda català han visitat el Campus LaSalle i el centre de creació del Cirque du Soleil.
 
  • Les empreses participants a la missió són Escorpion, IOdena, Promise, el grup Smach, Téxtiles Eltex SL (Anizzia), Wom&Now i Yerse.
 
Set empreses del sector moda català viatgen aquesta setmana a Canadà per tal de promocionar les seves col·leccions entre importadors i distribuïdors canadencs. La missió en la qual participen les empreses catalanes està coorganitzada per la Generalitat  —a través d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa—, el clúster Tèxtil i Moda de Catalunya i el Collège LaSalle del Quebec a través del seu centre a Catalunya, FDModa.
 
Les companyies catalanes que participen a la missió són Escorpion, IOdena, Promise, el grup Smach, Téxtiles Eltex Sl (Anizzia), Wom&Now i Yerse. Durant aquests dies ja han visitat el centre de creació del Cirque du Soleil al Quebec i el campus de LaSalle International. Aquesta xarxa educativa canadenca compta amb 21 centres arreu del món, inclòs un campus a Barcelona que va obrir el 2013 després d’arribar a un acord amb l’escola superior catalana Felicidad Duce, FDModa. Es tracta del primer campus que LaSalle International ha obert a Europa i ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat.
 
L’oficina de comerç i inversions d’ACCIÓ a Mont-real ha contactat amb més de 80 importadors, distribuïdors, agents i cadenes de moda canadencs amb l’objectiu d’agendar les reunions de les empreses catalanes en funció del seu segment d’activitat en la moda femenina i els seus objectius d’expansió internacional. A més, durant la missió, les empreses assistiran a sessions de formació per comprendre el funcionament d’aquest sector al Canadà i conèixer les tendències del país.
 
El sector tèxtil i confecció a Canadà

El 2014, les exportacions catalanes de tèxtil i confecció a Canadà van assolir més de 9 milions d’euros, la seva xifra més alta dels darrers anys i que representa un creixement del 59,7% respecte 2013.  
 
En els dos primers mesos de 2015, les exportacions catalanes de tèxtil i confecció al Canadà han seguit creixent de forma molt destacada, concretament un 39,7% interanual, i representen el 22,5% de les exportacions de l’Estat espanyol en aquest mercat.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined