• Inaugurada la fira Trapezi 2015 que es prepara per rebre, del 7 al 10 de maig, espectadors d’arreu amb una programació variada
Inauguració Fira Trapezi
El conseller de Cultura Ferran Mascarell ha destacat que “Trapezi és el lloc de referència del circ” a l'acte d'inaguració de l'edició de 2015 de la fira de circ de Catalunya que s'ha celebrat aquest vespre a Reus.
 
Mascarell: “Trapezi permet que els creadors s'expressin i que els públic s'iniciïn, és una finestra de referència per al circ”. El conseller de Cultura ha ressaltat que “la professionalització de la fira en els darrers anys fa que que la fira sigui un referent tan per als professionals com per als creadors”. I ha conclòs que “el circ és una expressió artística magnífica i Trapezi un lloc on tots nosaltres en gaudim”.
 
Aquest vespre s’ha inaugurat a Reus Trapezi 2015, Fira del Circ de Catalunya. Després de clausurar el 2014 amb prop de 100.000 visitants, Trapezi presenta una Fira plena de noves propostes amb el clar objectiu de continuar impulsant tant l’autoria catalana com la creació estatal i internacional per esdevenir l’aparador artístic circense a Catalunya. 42 espectacles de qualitat basats en la divergència de formats - carrer, sala i cabaret – conjuguen una programació formada per 42 companyies de 10 països que destaca pel seu caràcter festiu i alegre.
 
La internacionalització continua sent un dels eixos principals del Trapezi amb 5 espectacles internacionals i la presència de la Fira en les xarxes Circusnext, Autopistas i Camins Emergents.

1  

Fitxers adjunts

Inauguració Fira Trapezi

Inauguració Fira Trapezi
JPG | 1860