TES
Foto d'aquest matí a l'Ajuntament de Sallent, on CIMALSA i Benito Urban han informat l'alcalde de la incorporació d'aquesta empresa dins la nau del LOGIS Bages.
  • LOGIS Bages és una de les naus més grans de Catalunya, situada al polígon Industrial Els Plans de la Sala a Sallent
 
 
CIMALSA ha assolit el 100% d’ocupació al LOGIG Bages amb la incorporació de l’empresa Benito Urban, dedicada a la indústria del mobiliari urbà. La nau logística, està situada al polígon Industrial Els Plans de la Sala a Sallent, té 54.000 m2 de superfície, està equipada amb nombrosos molls de càrrega, i rampes d’accés per a vehicles, disposa de 10,4 metres d’altura lliure mínima i d’una estructura metàl·lica ignífuga, sprinklers, BIES, extintors i sectorització, sala de bateries i oficines condicionades, entre altres prestacions.
 
La incorporació de Benito Urban té una gran rellevància, ja que ha estat la major superfície contractada en els últims set anys per una empresa del sector industrial. Confirma, també, la reactivació del mercat industrial i la necessitat de promoure o potenciar nous parcs logístics que ofereixin naus de gran superfície en zones ben comunicades.
 
El LOGIS Bages està ubicat a l’encreuament de dues importants infraestructures viàries que vertebren el territori, com són la C-16 (Eix del Llobregat) i la C-25 (Eix Transversal), i disposa d’una excel·lent comunicació i accessibilitat logística a qualsevol indret de Catalunya. 
 
Benito Urban és una de las empreses més importants del seu sector a nivell global, amb presència en més de 50 països. El Grup Benito Urban fabrica i comercialitza quatre gammes de productes que inclou enllumenat públic, mobiliari urbà, parcs infantils i equipament esportiu, i tapes i reixes.
 

1  

Imatges

Foto

Foto 276

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 149