Foto Trinitat Nova
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha lliurat avui  la primera fase del bloc D de 103 habitatges amb protecció oficial al barri de Trinitat Nova de Barcelona (Barcelonès). L’INCASÒL ha construït aquesta nova promoció, inclosa en el programa de remodelació de Trinitat Nova i els pisos lliurats avui pertanyen a l’escala situada a la plaça de la Terra, 6. La promoció consta d’un total de 13 habitatges, 7 de tres dormitoris i 6 que en tenen quatre i una superfície entre 70,10 m2 i 83,40 m2. Els pisos s’han adjudicat als afectats pel programa de remodelació del barri de la Trinitat Nova de Barcelona.
 
L’obra de l’escala A ha comptat amb un pressupost d’1,9 MEUR i ha estat executada per Construcciones RUBAU, SA, basada en un projecte de Lalinde-Labarquilla, arquitectos asociados. Els pisos estan distribuïts en planta baixa i sis plantes pis. La planta soterrani, que en un futur formarà part de l’aparcament inclou treballs d’acabament provisionals fins a l’execució de la resta del bloc.
 
Les instal·lacions de l’edifici disposen d’una xarxa separativa d’aigües fecals i pluvials i de plaques d’aprofitament de l’energia solar per produir aigua calenta sanitària.
 
El bloc D consta de 3 fases d’execució
 
El bloc D se situa entre els carrers d’Aiguablava i Palamós, i inclou també un local comercial i un aparcament soterrat per a 109 places de cotxe i 3 de moto. Les obres de construcció, que suposen una inversió global de 9,18 MEUR, es desenvolupen en tres fases:
 
1a fase: escala A de 13 habitatges, que s’ha lliurat  avui.
2a fase: escala B de 25 habitatges, actualment en obres i amb previsió de lliurament a finals d’aquest any.
3a fase: escales C, D, E, F i G de 65 habitatges, actualment en obres i amb previsió de lliurament  per al primer trimestre de 2017.
 
La promoció s’estructura en un únic bloc de planta en forma de “Z”, esgraonat en alçada que salva el desnivell entre els dos carrers. Dels 103 pisos, 29 tenen dues habitacions (amb una superfície útil mitjana de 64,01m2), 64 en tenen tres (72,73 m2) i 10, un total de quatre dormitoris (superfície de 89,76 m2). Tres habitatges són adaptats per persones amb mobilitat reduïda. El local comercial té una superfície útil de 388,65m2. Tots els pisos s’adjudicaran als afectats pel projecte de remodelació del barri.
 
Remodelació de Trinitat Nova
 
Aquesta nova promoció forma part del programa de remodelació del barri de Trinitat Nova de Barcelona, en el marc del qual l’INCASÒL ha construït 504 pisos de substitució des de 2001, als quals s’afegiran aquests 103.
 
La construcció de pisos de substitució per a la remodelació del barri de Trinitat Nova és fruit d’un conveni signat l’any 1999 entre l’INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona  i l’Associació de Veïns.

1  

Imatges

Foto Trinitat Nova

Foto Trinitat Nova 3823

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 69