El Circuit de Barcelona-Catalunya, format per la Generalitat de Catalunya, el RACC i l’Ajuntament de Montmeló, junt amb l’Ajuntament de Barcelona, han arribat a un acord amb Bernie Ecclestone, conseller delegat del grup Formula 1® , per a què el Gran Premi de Formula 1® continuï celebrant-se a Barcelona fins al 2019.
 
Amb la renovació del contracte, el Circuit de Barcelona-Catalunya s’assegura tres anys més de celebració del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA a partir del 2016.
Vicenç Aguilera: “Estem molt contents de poder anunciar aquesta renovació en un any tan especial i representatiu com és el del 25è aniversari de Grans Premis de FORMULA 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Perllonguem tres anys més la nostra fructífera relació amb la FORMULA 1 i mirem amb il·lusió els propers 25 anys”.
 
Informació sobre Formula 1®
Formula 1®, que va crear-se el 1950, és la competició del motor  més prestigiosa i el campionat anual més popular del món.  L’any 2014 van veure la Formula 1® 425 milions d’espectadors a 200 països i territoris. El FIA Formula One World Championship™ de 2015 se celebra entre març i novembre, i compta amb 19 curses de F 1® en 19 països i 5 continents.Formula One World Championship Limited és una filial del grup Formula One, fundat pel seu actual conseller delegat, Bernie Ecclestone. És propietària exclusiva dels drets comercials del FIA Formula One World Championship™.