• Fins a les 20.00 h d’avui diumenge no s’ha registrat cap accident mortal de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya
 
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 8 de maig fins a les 20.00 h d’avui diumenge 10, no s’ha registrat cap accident de trànsit amb víctimes mortals al conjunt de carreteres i autopistes catalanes.
 
Pel que fa a mobilitat, el matí d’avui diumenge ha registrat alguns problemes puntuals d’entrada i sortida del Circuit de Catalunya a Montmeló on es celebrava el Gran Premi de Fórmula 1. Al matí a primera hora s’ha registrat algun punt de lentitud a la C-17 i al migdia els vehicles dels espectadors assistents han patit problemes puntuals tant a la BV-5003 com a la C-35 en sentit nord i sud, amb tot les retencions han estat puntuals i s’han resolt en molt poca estona.
 
En el cas de la tarda d’avui diumenge de retorn del cap de setmana s’han registrat problemes en els següents punts: l’Eix Transversal o C-25 a Santa Coloma de Farners que està patint encara un tall per l’incendi d’un camió en sentit Girona que ha provocat grans problemes en aquesta via; també la N-340 ha patit lentitud al Vendrell, Altafulla i Vallirana sentit Barcelona; pel que fa a l’AP-7 les retencions habituals al peatge de la Roca; en el cas de la demarcació de Girona els problemes més importants els ha registrat la C-31 a Santa Cristina d’Aro sentit Vidreres; i, finalment, a l’entorn metropolità de Barcelona la B-20/Ronda de Dalt ha tingut els problemes habituals del cap de setmana.
 
Ahir dissabte les afectacions viàries més destacables van girar a l’entorn del Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló on es van celebrar els entrenaments del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, en concret les retencions es van localitzar a la C-17 i la C-33 a Parets del Vallès. Durant la tarda no es van produir problemes al voltant del circuit, només un accident a la BV-2116 a Castellet i la Gornal on va bolcar un camió que transportava ciment i  que va deixar la via amb pas alternatiu fins el matí següent.
 
Per al Dispositiu especial de trànsit i seguretat pel Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya 2015 s’han reforçat aquest cap de setmana la senyalització vertical informativa de les rutes d’accés i de sortida. Així mateix, en els panells de missatgeria variable (PMV) ubicats a les proximitats del circuit, s’ha senyalitzat la direcció recomanada per accedir a les instal·lacions en funció de la intensitat de les congestions. I s’han col·locat mesures especials afectaran les vies següents: AP-7, C-35, C-17, BP-5002, BV-5003 i C-352.
 

1  

Fitxers adjunts

Balanç cap de setmana 8 al 10 de maig de 2015

Balanç cap de setmana 8 al 10 de maig de 2015
PDF | 115