Dispositiu especial de trànsit amb motiu del triatló de mitjana distància Ironman 70.3

Aquest diumenge se celebra aquesta prova esportiva entre el Maresme i el Vallès Oriental amb afectacions viàries a la N-II, C-61, C-35 i diverses vies locals

query_builder   15 maig 2015 10:08

event_note Nota de premsa

Dispositiu especial de trànsit amb motiu del triatló de mitjana distància Ironman 70.3

Aquest diumenge se celebra aquesta prova esportiva entre el Maresme i el Vallès Oriental amb afectacions viàries a la N-II, C-61, C-35 i diverses vies locals

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, posarà en funcionament un dispositiu especial de trànsit aquest diumenge 17 de maig al matí per tal de minimitzar possibles afectacions viàries arran de la celebració de la prova esportiva Ironman 70.3 entre el Maresme (Calella) i el Vallès Oriental (Montseny).
 
Aquest triatló de mitjana distància consta de tres proves: 1.900 metres de natació, 90 km de ciclisme i 21 km més de cursa a peu. El pas de la prova esportiva, entre les 06.30 i les 12.30 h aproximadament, afecta aquests municipis: Montseny, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Fogars de Montclús, Sant Celoni, Vallgorguina, Arenys de Munt, Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Calella.
 
Un total de 18 agents dels Mossos d’Esquadra es desplegaran per garantir la seguretat viària durant la celebració d’aquest triatló de mitjana distància  sobretot s’encarregaran de dur a terme els talls i reobertures de les vies afectades. La vigilància i el seguiment dels dispositius de senyalització per a un bon desenvolupament de la prova esportiva tindrà el suport de l’helicòpter de l’SCT i de la tripulació de vol d’aquest.
 
A més, des el Centre d’Informació viària de Catalunya (CIVICAT) de l’SCT s’anirà informant de l’evolució de les afectacions viàries que es puguin derivar d’aquesta prova, així com de l’inici i la finalització dels talls programats: http://www.gencat.cat/transit/marcit_n.htm
 
 
Les vies que en el transcurs de la cursa patiran restriccions viàries són:
 
 • N-II, de Calella fins a Sant Pol de Mar
 • BV-5128 a Sant Cebrià de Vallalta
 • BV-5111 a Sant Iscle de Vallalta
 • C-61 a Arenys de Munt i Vallgorguina
 • BV-5114 a Sant Celoni
 • BV-5119 a Fogars de Monclús
 • BV-5301 a Montseny i Sant Esteve de Palautordera
 • C-35 a Sant Esteve de Palautordera
 
 
Corredors i circulació oberta conviuran dins la zona de la cursa en alguns trams i, per tal de garantir la seguretat dels esportistes i dels usuaris de la via, se segregaran les següents calçades mitjançant l’abalisament amb cons:
 
 • N-II de Calella a Sant Pol de Mar: tancament de la calçada en sentit Barcelona
 
 • C-35, sortida Sant Celoni: tancament de la sortida en sentit Girona. S’instal·laran cartells informatius indicant “AP-7 Canvi de sentit” per als usuaris que vulguin accedir a l’autopista. També s’obligarà a entrar a la C-35 cap a Granollers els vehicles que surten de Sant Celoni a través del c/ Dr. Trueta
 
 • Cruïlla BV-5301 amb la C-35 fins a la rotonda d’accés a l’autopista, a Sant Celoni, se segregaran amb cons els carrils de circulació de vehicles. Els participants a la cursa  utilitzaran els vorals. En aquest tram es limitarà la velocitat dels vehicles a 60 km/h.
 
 
Per tal d’informar els usuaris de les restriccions derivades del triatló, s’han instal·lat cartells i senyalització en diversos punts de les vies afectades i de vies d’accés, els quals es retiraran un cop finalitzada la prova. A més, a través de panells de missatgeria mòbils i fixos es reforçarà la informació als usuaris de les afectacions i en les calçades segregades es recordarà la limitació de la velocitat i la presència de corredors.
 
Des de l’SCT, es demana als usuaris que circulin per la zona afectada per la prova esportiva que segueixin en tot moment les indicacions dels Mossos d’Esquadra i del personal de l’organització.
  
undefined
undefined
undefined
undefined