Incendi forestal al nucli a Rocallaura, al terme municipal de Vallbona de les Monges (Urgell)
 
Els Bombers eren alertats a les 14.09 hores d’un incendi al nucli de Rocallaura.  Fins al lloc s’hi han desplaçat una vintena de dotacions terrestres (camions d’aigua i vehicles lleugers de suport i comandament) amb el suport de quatre mitjans aeris (un helicòpter de comandament, un helicòpter bombarder i dos avions de vigilància i atac).
 
L’incendi ha afectat una zona forestal rodejada de camps que disposaven de diversos punts amb continuïtat forestal. Al voltant de les 18.00 hores s’ha pogut perimetrar l’incendi amb línies d'aigua i s’ha donat per estabilitzat. Els mitjans aeris s’han retirat i a les 20.00 hores ja es donava per controlat.
 
Segons informacions del Cos d’Agents Rurals, el foc ha cremat 6,1 hectàrees forestals i 0,83 agrícoles.
 
Al lloc, continuen remullant la zona i fent tasques de revisió de la superfície 12 dotacions dels Bombers.
 
Incendi de vegetació forestal a Vila-rodona (Alt Camp)
A les 17.13 hores es rebia l’avís d’un incendi forestal a Vila-rodona, al marge de la carretera TP-2002, a l’alçada del punt quilomètric 2’5, en una zona forestal envoltada de camps.
 
S’han activat una quinzena de dotacions terrestres i tres mitjans aeris que a les 19.12 hores ja donaven el foc per controlat.
 
Segons les primeres informacions del Cos d’Agents Rurals, l’incendi hauria afectat una superfície d’entre 2 i 3 hectàrees.
 
A causa de l’incendi, s’ha tallat la circulació a les carreteres TP-2002 a Vila-rodona i a la TV-2004 al Pla de Santa Maria.
 
Incendi de vegetació a Vilablareix (Gironès)
Cinc dotacions terrestres s’han desplaçat aquesta tarda a les 18.00 hores, moment en què s’ha rebut l’avís, al nucli del Perelló, al terme municipal de Vilablareix.
 
L’incendi, que ja està controlat  des de les 18.51 hores, ha cremat unes 3 hectàrees de massa arbrada i matolls.
 
Incendi de vegetació agrícola a Navès (Solsonès)
Finalment, a les 18.16 hores els Bombers eren alertats d’un incendi en un camp de blat al costat de la carretera C-26, a l’alçada del punt quilomètric 103, a Navès.
 
Fins al lloc s’hi han desplaçat set dotacions terrestres i dos avions de vigilància i atac, així com efectius de les ADF (Agrupacions Defensa Forestal).
 
A l’arribada dels efectius l’incendi ja estava pràcticament aturat ja que es trobava en una zona de sega on els pagesos havien pres les mesures de protecció prèvies a la sega establint una franja perimetral a la zona. Aquestes mesures de protecció han evitat que el foc pogués propagar.
 
L’incendi hauria cremat una hectàrea d’un camp de blat.