La primera Taula de preus per a la fruita dolça es constituirà el proper 5 de juny

query_builder   20 maig 2015 09:11

event_note Nota de premsa

La primera Taula de preus per a la fruita dolça es constituirà el proper 5 de juny

 
Representants del sector de la fruita dolça de Catalunya es van reunir per tercer cop el passat divendres, 15 de maig, a Mercolleida, per tal de concretar la renovada Taula de Preus de la Fruita Dolça, una trobada que va permetre concretar els mecanismes de fixació de preus, i que va recollir els compromisos dels diferents agents per a participar en aquesta Taula.
 
La reunió va comptar amb la presència del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Domènec Vila, el qual va agrair el compromís de les empreses assistents en les diferents reunions de treball i, especialment, el compromís de Mercolleida a donar informació real i transparent de la situació dels mercats de fruita dolça en origen.
 
Aquesta Taula neix amb la vocació de ser un referent per al mercat català, però sobretot com a referent per a tot el mercat europeu, destí principal de la fruita que es produeix a Catalunya.
 
Una de les principals conclusions de la reunió va ser fixar, per al proper 5 de juny, la data de la primera reunió de la Taula de Preus per tal de, a partir d’aquell dia, iniciar les actuacions pròpies de la Taula de Preus, a Mercolleida.
 
Aquesta és una fita àmpliament demanada per les organitzacions representants del sector de fruita i hortalisses en les reunions de la Taula Sectorial, i sobre la qual l’esmentada Direcció General es va comprometre a treballar-hi per a la propera campanya d’estiu.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 
undefined
undefined
undefined
undefined