Imatge jornada 2014

FGC organitza la IV Jornada sobre Patrimoni Històric Ferroviari

query_builder   20 maig 2015 12:17

event_note Nota de premsa

FGC organitza la IV Jornada sobre Patrimoni Històric Ferroviari

  • La trobada d’enguany, organitzada conjuntament amb el Grup de Treball del Patrimoni Històric Ferroviari, vol reflexionar sobre les experiències de restauració.
Imatge Jornada 2014
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya organitza conjuntament amb el Grup de Treball del Patrimoni Històric Ferroviari la IV Jornada sobre Patrimoni Històric Ferroviari, que tindrà lloc el dijous 4 de juny a l’Espai Provença d’FGC.

La jornada serveix per reflexionar sobre diferents línies de treball i eines en l’àmbit del patrimoni històric ferroviari i analitzar les dificultats actuals i els reptes de futur. Les ponències de la jornada giraran al voltant de la gestió i conservació del patrimoni històric parant especial atenció a la restauració de diferents materials ferroviaris que serà el tema central de les diferents intervencions.

El programa de la trobada compta amb la participació de representants d’FGC, Transports Metropolitans de Barcelona, la Fundación de los Ferrocarriles Españoles - Museu del Ferrocarril de Catalunya, Amics del Carrilet del Delta de l’Ebre, i la Fundació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial de Mora la Nova.

El Grup de Treball de Patrimoni Històric Ferroviari es va crear l’any 2012 i fins ara ha fet una important tasca de promoció i estudi en aquest àmbit, amb l’objectiu de ser un referent a nivell estatal i internacional.

La inscripció a la jornada és gratuïta i cal confirmar l’assistència a protocol@fgc.cat.

1  

Imatges

Fotografia

Fotografia 4036

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 272

Programa de la jornada

Programa de la jornada
PDF | 143

undefined
undefined
undefined
undefined