Logotip

Dos joves catalans participen a la Conferència europea del projecte "Tinguem cura del planeta"

query_builder   20 maig 2015 12:08

event_note Nota de premsa

Dos joves catalans participen a la Conferència europea del projecte "Tinguem cura del planeta"

Imatge
  • Es tracta d’un procés creat arrel de la Conferència Internacional de Joves impulsada pel govern del Brasil l’any 2010
Dos joves catalans, Carlota Cruz, de l’escola Pia Sarrià-Calassanç (Barcelona), i en Fernando Gastón de l’escola Bon Salvador (Sant Feliu de Llobregat), de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), participen aquests dies a la segona Conferència europea del projecte “Tinguem cura del planeta”.
 
La trobada té lloc a Brussel·les del 19 al 22 de maig i hi participen 74 joves d’entre 13 i 16 anys de 16 països: Bèlgica, Dinamarca, França, la Guaiana Francesa, Geòrgia, Itàlia, Lituània, Malta, Holanda, Polònia, Portugal, Romania, Rússia, Espanya, Suècia i Turquia.
 
La delegació espanyola la formen els 11 delegats que es van escollir en la conferència estatal celebrada a Barcelona el passat mes de novembre de 2014, entre ells, els dos joves catalans.
 
Com a treball previ a la Conferència europea, els participants a la trobada de Barcelona van intercanviar les diagnosis dels reptes socioambientals detectats als diferents territoris. Igualment, van explicar les accions que porten a terme als seus centres i van dur a terme tallers d’educomunicació per donar a conèixer les conclusions. Finalment, van participar en quatre accions transformadores de l’entorn.
 
La Conferència Internacional de Joves "Tinguem Cura del Planeta" és un procés global impulsat pel govern brasiler, que convida a joves de tot el món a reflexionar i actuar per millorar el planeta. La trobada de Brussel·les es presenta com una continuació d’aquell projecte, amb l’objectiu d’encoratjar el diàleg entre joves europeus per tal de reforçar el seu coneixement i compromís amb el desenvolupament sostenible.
 

3  

Fitxers adjunts

Imatge

Imatge
JPG | 318

Logotip de la Conferència europea

Logotip de la Conferència europea
JPG | 56

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 736

undefined
undefined
undefined
undefined