Ensenyament organitza demà la IV Jornada d'inclusió digital a la Pobla de Mafumet

query_builder   22 maig 2015 11:37

event_note Nota de premsa

Ensenyament organitza demà la IV Jornada d'inclusió digital a la Pobla de Mafumet

 
  • Enguany girarà entorn a la personalització de l’aprenentatge a través de les tecnologies digitals
 
El Departament d’Ensenyament ha organitzat la IV Jornada d’inclusió digital, que es durà a terme demà al matí a partir de les 9,15h a l’Ajuntament i casa cultural de la Pobla de Mafumet (Tarragona). Enguany la sessió girarà entorn a la personalització de l’aprenentatge a través de les tecnologies digitals. La conferència inaugural, Del narcótico al efervescente. De la enseñanza al aprendizaje, la realitzarà la pedagoga Andrea de Pascual.
 
Així, amb aquesta trobada es vol reflexionar sobre la personalització de l’aprenentatge, intercanviar estratègies que  permetin oferir a tot l’alumnat oportunitats de participar i avançar en el propi aprenentatge. Per aconseguir-ho, s’utilitzarà el potencial de les tecnologies digitals, fet que alhora permetrà que es redueixin les barreres que alguns alumnes troben en els contextos educatius.
 
Després de la conferència inaugural, hi haurà diferents espais d’aprenentatge dinàmics en què, a través de les Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC), es treballarà, entre d’altres aspectes, en el  disseny de propostes d’aprenentatge que tinguin present la diversitat d’alumnes de l’aula o en conèixer l’ús de diferents recursos digitals.
 
Fa quatre anys que el Departament d’Ensenyament promou aquesta jornada en els diferents territoris de Catalunya. Aquesta IV edició s’organitza conjuntament amb mSchools i l’ajuntament de la població.
 
Trobareu més informació sobre la jornada al següent enllaç: http://blocs.xtec.cat/jornadainclusiodigital/.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
IV Jornada d’inclusió digital a la Pobla de Mafumet
DIA:
Dissabte, 23 de maig
HORA:
9,15h
LLOC:
Ajuntament i casa cultural de la Pobla de Mafumet - Jacint Verdaguer, 6 - La Pobla de Mafumet (Tarragona)
 
22 de maig de 2015
undefined
undefined
undefined
undefined