Riviera a Palamós

El creuer Riviera de la companyia Oceania arriba per primer cop al port de Palamós

query_builder   23 maig 2015 10:20

event_note Nota de premsa

El creuer Riviera de la companyia Oceania arriba per primer cop al port de Palamós

  • El luxós creuer Riviera ha fet la seva escala inaugural al port de Palamós amb 1.180 passatgers majoritàriament nord-americans
  • L’aposta de la companyia Oceania Cruises per Palamós és fruit d’una acció comercial feta per Costa Brava Cruise Ports l’any 2013 als Estats Units
Ports de la Generalitat
El Riviera és un luxós vaixell de la companyia nord-americana Oceania Cruises que ha visitat avui per primera vegada el port de Palamós amb 1.180 passatgers majoritàriament nord-americans i 774 tripulants. El vaixell ha arribat a les 8.00 h i preveu salpar a les 18.00 h. El Riviera fa un itinerari de deu dies per la Mediterrània, així, els  passatgers van embarcar ahir al port de Barcelona per fer escala a Palamós, des d’on salparan cap als  ports francesos de Marsella, Sant Tropetz, Canes, Antibes i Montecarlo; continuarà per la costa italiana amb escales a  Portofino, La Spezia, Livorno i Civitavecchia, on finalitzarà el seu viatge.
 
El creuer que té una aire elegant però informal disposa de 23 suites, 564 camarots amb balcó, 20 camarots amb finestra i 18 camarots interiors. En aquest vaixell destaca l’excel·lent oferta gastronòmica de la mà del conegut xef Jaques Pépin, en el restaurant Jacques. Així mateix, el creuer compta amb vuit restaurants més, cinc bars-cafeteries, piscines, biblioteca, casino, discoteca, gimnàs, jacuzzi i spa.
 
El creuer Riviera  va ser construït l’any 2012 i té bandera de les Illes Marshall. Les característiques tècniques són les següents: una eslora de 239 metres, una mànega de 32 metres, un arqueig brut de 66.172 tones i un calat de 7,6 metres.
 
La companyia nord-americana Oceania Cruises es va crear l’any 2002 com la línia de creuers més gran del món de la categoria Superior Premium. La seva flota la componen cinc vaixells de capacitat mitjana: Riviera, Marina, Nautica, Regatta i Insignia. Actualment, Oceania Cruises pertany al grup Prestige Cruise Holdings.
 
L’esforç promocional porta Oceania a Palamós
 
En el marc de la fira Seatrade Cruise Shipping Miami, l’aparador internacional més rellevant del sector creuerístic que se celebra anualment a Miami Beach (Estats Units), una acció promocional va fer possible una reunió de representants d’institucions que es promouen sota la marca Costa Brava Cruise Ports amb directius de la companyia nord-americana Oceania Cruises. Aquests directius van mostrar força interès pels ports de Palamós i Roses i per l’interessant oferta de les seves destinacions turístiques. Dos anys després d’aquesta trobada, el grup Prestige Cruise Holdings, especialitzat en creuers de luxe, ha apostat aquesta temporada pel port de Palamós amb dues escales del Riviera de la companyia Oceania Cruises i una escala del Seven Seas Mariner de la companyia Regent Seven Seas Cruises.
 
Les accions comercials dels ports de Palamós i Roses i la seva àrea d’influència es realitzen sota la marca Costa Brava Cruise Ports. A través de la qual representants de diferents institucions donen a conèixer al mercat les característiques tècniques dels dos enclavaments i les principals activitats culturals, gastronòmiques, esportives i d’oci que els turistes de creuer poden trobar a la zona. Les entitats que componen la marca Costa Brava Cruise Ports són les següents: Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Roses, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i la Cambra de Comerç de Girona.
 
Precisament, la Generalitat de Catalunya organitzarà amb col·laboració amb Costa Brava Cruise Ports, el pròxim 15 de juny, el primer simposi internacional de creuers de la Costa Brava, que porta per nom “Costa Brava Cruise Symposium”. L’objectiu de la jornada és posar en valor el paper rellevant dels ports petits, cas de Palamós i Roses, en el mercat de creuers de la Mediterrània. Més informació a l’enllaç següent: http://symposium.portsgeneralitat.org/
 
 
23 de maig de 2015

1  

Imatges

El creuer Riviera avui a Palamós

El creuer Riviera avui a Palamós 1396

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 114

undefined
undefined
undefined
undefined