Bankia posarà a disposició de les pimes catalanes 50 milions d'euros a través d'una línia de préstecs avalats per la societat de garantia recíproca AVALIS de Catalunya SGR
Fotografia de la signatura
L'Institut Català de Finances (ICF) i Avalis de Catalunya SGR, han signat un acord amb Bankia per impulsar i facilitar l'accés al finançament a les pimes i autònoms a Catalunya.
 
El conveni l'han signat a la seu de l'ICF, el conseller delegat de l'Institut Català de Finances (ICF), Josep-Ramon Sanromà; el conseller delegat d'Avalis de Catalunya SGR, Josep Lores; el director territorial de Bankia a Catalunya, Joaquim Saurina; i el director de Negoci d'Empreses a Catalunya, Manel López.
 
El principal objectiu és contribuir a la reactivació i el creixement de l'economia catalana.
 
Fruit de l'acord, Bankia posarà a disposició de les pimes i autònoms catalans 50 milions d'euros a través d'una línia de préstecs per a inversió i circulant amb condicions preferents.
 
Avalis -i també l'ICF- podran avalar els préstecs concedits per Bankia a través d'aquesta línia de finançament. Les empreses podran sol·licitar aquests avals a les oficines de Bankia.
 
Avalis de Catalunya SGR facilita al teixit empresarial avals financers davant d'entitats financeres, avals tècnics davant d'organismes públics per licitar o executar contractes, i avals econòmics per a clients, proveïdors i creditors per garantir obligacions i pagaments davant de tercers.
El 2014, la Societat de Garantia Recíproca (SGR) catalana va avalar 1.258 operacions de crèdit a 719 pimes i autònoms per un import de 131 milions d'euros, un 66% més que en el mateix període de l'any anterior.

2  

Imatges

Fotografia (1)

Fotografia (1) 1306

Fotografia (2)

Fotografia (2) 1453

1  

Fitxers adjunts

Nota de Premsa

Nota de Premsa
PDF | 60