.   La primera detenció va ser a finals d’abril i la segona un mes després.
 
. En la mateixa actuació també es va detenir a dues persones més implicades amb el cultiu
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van detenir el passat dia 20 de maig dos homes i una dona, entre 27 i 42 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Corbera de Llobregat (Baix Llobregat) com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues en el mateix municipi.
 
La investigació es va iniciar arran d’unes queixes veïnals, durant la qual es va poder constatar que a un pis de Corbera de Llobregat s’estava traficant amb substàncies estupefaents.
 
Davant d’aquests indicis els mossos van demanar una autorització judicial per tal d’entrar i registrar el domicili a finals del passat mes d’abril i, després d’obtenir-ne el manament judicial, es van localitzar diverses plantes de marihuana en diferents estadis de creixement, així com estris pel cultiu com vitrines, aparells d’aire condicionat i làmpades.
 
Davant tots els indicis recollits els agents van procedir a detenir al responsable del pis per un delicte contra la salut pública. El jutge en aquesta ocasió va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
 
Un mes després de la primera detenció, una nova queixa veïnal va alertar als agents de que es continuava cultivant marihuana en el mateix pis que havia provocat la primera actuació policial.
 
Davant la reincidència en aquesta conducta, es va tornar a sol·licitar una nova autorització judicial per accedir-hi. A més, els investigadors també van poder localitzar uns altres dos domicilis de la mateixa finca implicats en el cas en el qual també s’estaria cultivant marihuana.
 
L’escorcoll en els tres pisos va permetre localitzar 330 plantes de marihuana en diferents estadis de creixement, a banda d’un kilogram de marihuana preparada pel consum, 1.150 euros en efectiu, així com adobs, fertilitzants, ventiladors i diverses làmpades halògenes.
 
En aquesta segona actuació policial es van detenir dos homes i una dona com a responsables del cultiu de marihuana en els tres domicilis. Un dels homes era el detingut en la primera actuació.
 
Una vegada els detinguts van passar a disposició judicial, el jutge va decretar presó per l’home reincident en el cultiu i llibertat amb càrrecs pels altres dos.
 
Àrea de Comunicació,
Sant Feliu de Llobregat, 30 de maig de 2015

4  

Fitxers adjunts

Foto marihuana 1

Foto marihuana 1
JPG | 2858

Foto marihuana 2

Foto marihuana 2
JPG | 3161

Foto marihuana 3

Foto marihuana 3
JPG | 1684

Foto marihuana 4

Foto marihuana 4
JPG | 2283