·         El foc ha afectat totalment una nau de tractament de teixits i n’ha afectat a dues més
 
·         Els Bombers també treballen en l’extinció d’un incendi que afecta l’exterior d’una planta de compostatge Santa Fe del Penedès
 
·         Incendi d’habitatge, aquest migdia, al Vendrell amb sis persones ateses, tres d’elles evacuades lleus per fum
Incendi d'indústria de Ripollet
 
Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi d’indústria al número 8 del carrer Molí de Ripollet del qual s’ha rebut l’avís a les 16.14 hores i que ja han donat per controlat.
 
L’incendi ha afectat totalment una nau d’uns 500 m2 dedicada al tractament de teixits i s’ha propagat a la nau del costat, una discoteca en desús que també ha quedat totalment afectada. La teulada d’ambdues naus s’ha ensorrat. A més, també ha patit danys una tercera nau contigua a la indústria de teixits a causa del fum i la temperatura.
 
Al lloc, treballen 19 dotacions dels Bombers de la Generalitat (3 autoescales, 9 vehicles d’aigua, 4 de comandament, 1 ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques i 2 vehicles de suport) que han pogut confinar l’incendi poc abans de les 17.30 hores, evitant que el foc es propagués a més naus i, a les 19.15 hores, ja l’han pogut donar per controlat. A hores d’ara, continuen remullant i treballant en les tasques d’extinció.  
 
En el moment de l’incendi no hi havia activitat industrial a la nau afectada, així com tampoc a les naus contigües i no hi ha hagut cap persona afectada.
 
Al lloc, també treballen patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local fent control d’accessos a la zona, tres ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu i efectius de Protecció Civil.
 
Incendi a una planta de compostatge
A les 15.52 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats també un altre incendi a l’exterior d’una planta de compostatge al municipi de Santa Fe del Penedès, situada al camí del Pont.
 
Al lloc, treballen 10 dotacions terrestres (3 de comandament i 7 vehicles d’aigua)  amb el suport de maquinària pesant per anar removent i remullant el compostatge. També compten amb l’ajuda dos vehicles de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) per abastir-se d’aigua.
 
 
Incendi d’habitatge al Vendrell, amb tres persones evacuades
Aquest migdia, els Bombers han treballat també en un incendi d’habitatge al  carrer Indústria del Vendrell. El foc, del qual s’ha rebut l’avís a les 12.24 hores, ha cremat el 80% d’un dels pisos ubicats als baixos d’un edifici de quatre plantes, amb sis pisos per planta, que es troba al número 39.
 
El foc, que estava totalment desenvolupat, ha cremat completament dues habitacions, el menjador i l’entrada del pis i ha quedat afectat pel fum i la temperatura la resta d’immoble.  A més, el fum ha afectat també l’escala i alguns pisos de l’edifici.  
 
Quan han arribat els Bombers, amb 6 dotacions part dels veïns ja havien sortit dels seus habitatges, mentre que altres estaven confinats als seus immobles. Aquests han estat desallotjats també, un cop els bombers han pogut controlar l’incendi poc abans de tres quarts d’una i ventilar el fum per poder-los treure amb seguretat.
 
El SEM, que han enviat quatre ambulàncies al lloc, han atès sis persones d’aquest edifici, tres de les quals han estat donades d’alta in situ i les altres tres han estat evacuades a l’hospital del Vendrell amb símptomes lleus d’inhalació de fum. A més, un Bomber també ha hagut de ser atès per cremades de primer grau al coll