Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 19.10 hores d’aquesta tarda, d’un incendi en un immoble a la carretera de Mata, número 63, a Mataró.
 
A l’arribada dels Bombers, que han desplaçat un total de 13 dotacions (cinc vehicles lleugers de suport i comandament, set camions i l’autoescala), l’edifici ja estava pràcticament evacuat. L’autoescala ha rescatat, per la façana, quatre veïns que es trobaven a un terrat.
 
L’incendi afectava un pis de la primera planta que ha propagat, amb molta intensitat, a les plantes superiors a través d’un pati interior. Es tracta d’un edifici de planta baixa i cinc pisos d’alçada, amb un total 20 habitatges. El foc ha cremat totalment cinc pisos entre la 1a, la 2a, la 3a i la 4a planta. La resta, han quedat afectats pel fum.
 
Al voltant de les 20.20 hores els efectius han pogut estabilitzar l’incendi i, paral·lelament a les tasques de ventilació, s’han inspeccionat tot els habitatges i han descartat que cap persona hagués resultat ferida.
 
S’ha demanat la presència del tècnic municipal per inspeccionar l’estructura i determinar si, a causa de l’incendi, hi hagut dany estructural. Fins al lloc, a més, també efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, així com dues ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).
 
La Direcció General de Protecció Civil informa que l’ajuntament de Mataró ha activat els Serveis Socials coordinats amb Creu Roja per atendre les famílies afectades.
 
Cerdanyola del Vallès, 1 de juny de 2015
21.20 hores