FOTO WEB
Un moment de la presentació.
 
 
La directora general de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Àngela Seira, va participar, aquest dissabte, a Blanes, en la presentació del projecte MINOW de recerca en ciència i tecnologia (Horitzó 2020) dins del 7è programa marc científic europeu.
 
Es tracta d’un projecte participatiu liderat pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) que compta amb la col·laboració de World Wildlife Fund (WWF) i la participació del propi sector, en concret barques d’arrossegament de la Confraria de Pescadors de Blanes.
 
L’objectiu general d’aquest projecte és:
·         reduir al mínim les captures no desitjades per a evitar els descarts i reduir així els efectes ambientals, i
 
·         incentivar l’adopció de tecnologies i pràctiques innovadores de pesca que redueixin aquests descarts i fer la pesca més selectiva.
 
L’enfocament general es basa en solucions tècniques i socioeconòmiques i en una anàlisi dels principals tipus de pesqueres europees.
 
Igualment, destaca la importància de promoure la consciència entre la indústria i els consumidors per a aconseguir aquesta reducció de captures no desitjades.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Imatge de la presentació.

Imatge de la presentació.
JPG | 148