Setmana del Medi Ambient
Es tracta d’una variada i múltiple oferta per apropar el coneixement de l’entorn natural deltaic al públic assistent
 
 
L’onzena edició de la Setmana del Medi Ambient al Parc Natural del Delta de l’Ebre del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural s’està celebrant des del divendres 29 de maig  i s’allargarà fins al 7 de juny. Aquesta setmana té com a principals objectius promoure i divulgar els valors naturals i culturals de les zones humides en general, i del delta de l’Ebre en particular. També pretén apropar la gestió del Parc a la societat i explicar les principals línies de gestió.
 
Per aconseguir-ho, s’han organitzat diverses activitats de descoberta de l’entorn per tal de sensibilitzar el públic participant de la necessitat d’adquirir actituds i comportaments positius i de respecte amb el medi natural. Les activitats són molt variades  i consten de sortides guiades, museus, exposicions, audiovisuals, activitats familiars, Toca-Toca, conferències, etc.... En total, una múltiple oferta per apropar el coneixement de l’entorn natural deltaic al públic assistent.
 
 
La realitat viva del nostre territori és la d’un espai transformat per l’activitat de l’home, on la convivència entre la naturalesa i els humans s’estableix a partir d’una delicada harmonia. Preservar els recursos naturals i garantir-ne l’ús sostenible són els reptes que s’han d’afrontar per tal d’evitar pèrdues en la diversitat biològica i cultural de les zones naturals en general i, del delta de l’Ebre en particular.
 
Precisament aquesta Setmana vol reforçar el lligam entre els valors de l’espai i l’ús i gaudi respectuós i sostenible per part de la població local i visitant.
 
Destaquem, coincidint amb el dia Mundial del Medi Ambient, l’arriba de genets i carruatges procedents de la Camarga francès i de Doñana, que se trobaran a Amposta el proper divendres 5 de juny, formalitzant la ruta eqüestre de les zones humides del Mediterrani occidental.
 
Més informació de la programació de la Setmana: http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/XI_SMA i al Facebook del Parc  www.facebook.com/PNDelteEbre i tel. 977 482 181 
 
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat  i twitter.com/agriculturacat.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Programa de la Setmana del Medi Ambient

Programa de la Setmana del Medi Ambient
DOCX | 19