El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Domènec Vila, va participar el passat divendres, 29 de maig, a Lleida, en la darrera reunió de la Taula del conill de Catalunya.
 
Aquesta reunió va permetre consensuar entre tots els membres de la Taula del conill de Catalunya l’acord unànime sobre la necessitat de disposar d’una Llotja de Preus del conill que reflecteixi la situació del mercat i en la qual hi participin representants dels agents implicats en producció, transformació/comercialització.
 
Tots els assistents van valorar molt positivament l’esforç dut a terme per la Llotja de Bellpuig i la Llotja de Mercolleida per a elaborar la proposta de la nova Llotja MONCUN. A més, el DAAM també valora molt positivament el fet que les dues llotges hagin acordat treballar conjuntament aquesta proposta.
 
Així, el proper 12 de juny, a les 12:00 hores, es durà a terme, a Mercolleida, la primera reunió per a iniciar la fase de pilotatge de la nova Llotja MONCUN.
 
 
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.