El cartell de la versió en català de la pel·lícula
Aquest dijous 4 de juny, s’estrena la pel·lícula infantil L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta. Aquesta pel·lícula, de la distribuïdora de cinema infantil Pack Màgic, es podrà veure doblada i subtitulada en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 
El film es projectarà a les sales següents: Cinema Maldà (Barcelona); Zumzeig Cinema (Barcelona); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Espai Funatic (Lleida); Reus Palace (Reus); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Multicines Sucre (Vic).
 
 A L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta una sèrie de personatges peculiars viuen aventures fantàstiques. Un univers bellament dibuixat, amb fons preciosistes i decorats disposats com al guinyol o com una il·lustració, on cada protagonista és tot un món amb la seva personalitat i riquesa. El film ha estat realitzat amb la tècnica d’animació stop-motion, que consisteix a capturar fotografies consecutives d’un objecte o titella movent-lo fotograma a fotograma.
 
Trobareu informació sobre la programació en català al portal, el Facebook i el canal Twitter de “Cinema en català”:
 
 
Més informació a: www.packmagic.cat
 

1  

Imatges

El cartell de la versió catalana de la pel·lícula

El cartell de la versió catalana de la pel·lícula 1040