•  El grup de les Terres de l’Ebre ja són a casa mentre que els grups de Vilobí d'Onyar i Sitges sortiran un cop els serveis sanitaris ho aconsellin
43 nens i nenes de Vilobí d'Onyar, Sitges i Tortosa han patit un quadre lleu de toxoinfecció alimentària a l'Alberg de colònies del Poble Nou del Delta, al Montsià.
 
El quadre clínic, que ha estat lleu i no ha precisat cap trasllat hospitalari, ha començat aquesta matinada i ha comportat nàusees, vòmits i diarrees de possible origen víric, segons els serveis sanitaris del CAP de Sant Carles de la Ràpita i unitats del SEM que s’han desplaçat fins a l’alberg per atendre els alumnes.
 
A hores d’ara, una vintena d'alumnes ebrencs ja són a casa, mentre que els grups de La Selva i del Garraf ho faran tan aviat com els serveis sanitaris ho aconsellin.
 
El Servei d’Epidemiologia de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ja ha iniciat els treballs per conèixer l’origen de la possible toxoinfecció a través de la recollida dels aliments i de la femta, que seran sotmeses a les anàlisis microbiològiques i virològiques pertinents.