• El pas connectarà les andanes de l’estació, els carrers a banda i banda de la via i la futura nova estació d’autobusos, que es licitarà pròximament
 
  • Els treballs, amb un pressupost d’1 MEUR, començaran aquest estiu i tindran una durada de cinc mesos
Mollerussa pas inferior
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert la licitació, per un import d’1 MEUR, de les obres d’execució d’un pas inferior per a vianants sota les vies del tren a Mollerussa, just davant de l’estació de ferrocarril. Aquest pas, que serà el primer al municipi, comunicarà les dues andanes de l’estació i els carrers a banda i banda de la via. Així mateix, connectarà amb la futura nova estació d’autobusos del municipi.
 
El pas inferior tindrà 20 metres de longitud i 5 d’amplada i estarà adaptat a persones amb mobilitat reduïda mitjançant rampes i ascensors a banda i banda del pas. Es preveu que els treballs, que tindran un termini d’execució de cinc mesos, comencin aquest estiu.
 
A continuació, Territori i Sostenibilitat licitarà les obres de la nova estació d’autobusos, amb la previsió que entri en servei el 2016. Aquesta instal·lació, que substituirà l’antiga estació, se situarà davant de l’estació de tren, a la banda nord de les vies, i quedarà comunicada mitjançant el pas inferior que ara s’impulsa. Les obres de la nova estació de busos tindran continuïtat amb les del pas inferior.
 
La futura estació d’autobusos consta d’una petita edificació terminal, a recer d’una gran marquesina que també protegeix l’accés dels usuaris als vehicles, amb un total de 5 andanes. Es completarà, d’aquesta manera, un intercanviador de transports, que generarà un nou node de mobilitat al municipi.
 

1  

Imatges

Plànol pas inferior

Plànol pas inferior 309

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 195

Imatge virtual estació busos

Imatge virtual estació busos
JPG | 341