• El departament de TES i l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del Tecnocampus, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, signen un acord de cooperació perquè els estudiants de quart curs d’aquest grau puguin realitzar les pràctiques en dependències de la Generalitat
 
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha signat amb l’Escola Universitària del Maresme –Tecnocampus- un conveni de col·laboració entre ambdues institucions per tal que els estudiants del grau en Logística i Negocis Marítims puguin realitzar pràctiques acadèmiques a les dependències del Departament de Territori i Sostenibilitat. L’objectiu és aprofundir les relacions científiques, tècniques i econòmiques d’ambdues institucions per tal d’establir actuacions conjuntes adreçades a la comunitat universitària que s’especialitzi en l’àmbit portuari.
 
L’Escola Universitària del Maresme, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, ha endegat aquest curs acadèmic el grau en Logística i Negocis Marítims. És una titulació de 4 cursos, centrat en la gestió empresarial,l’objecte dela qual és preparar professionals integrals i amb un complert domini de les tecnologies actuals. Dins del pla d’estudis dissenyat per aquest grau s’hi troben, en el quart curs, les pràctiques externes obligatòries, amb un total de 380 hores d’estància a l’empresa o institució pública.  A  partir del curs vinent, aquestes pràctiques es podran dur a terme en algunes de les dependències del Departament de Territori i Sostenibilitat, com ara competent en l’àmbit dels transports i portuari.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 39