Amb motiu de la primera etapa de la 53a Volta Ciclista a Tarragona (Vila-seca – Vila-seca), que es disputarà demà divendres 5 de juny, el Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Policia de Trànsit de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, establirà a partir de les 19.45 h, diverses mesures especials amb l’objectiu de garantir un bon desenvolupament de la prova i minimitzar els efectes que  la cursa ciclista pugui tenir en els usuaris de la xarxa viària. Les  mesures que l’SCT establirà són les següents:
 
  •  Autovia A-7 (Sortida 1153): Es tallarà la sortida 1153 de l’autovia A-7, en ambdós sentits, impedint l’accés dels vehicles a la rotonda de Vila-seca, al punt quilomètric 3 de la carretera TV-3148. Els vehicles que vulguin accedir a Vila-seca ho hauran de fer per la sortida 1152 en sentit sud, i per la sortida 1154 els que ho facin en sentit nord.
  •  Sortida Port Aventura: Es tallarà la sortida en direcció l’A-7 des de la carretera de sortida de Port Aventura. Els vehicles només podran continuar en direcció A-7 i Avinguda alcalde Pere Molas.
  • Carretera C-31B (Accés TV-3148): Es tallarà l’accés al punt quilomètric 0,800 de la carretera TV-3148 en direcció Vila-seca des de la rotonda inferior de la carretera C-31B, al punt quilomètric 5 (rotonda de la piconadora).
  • Vial dels Prats: Es tallarà l’accés a la rotonda del punt quilomètric 3 de la carretera TV-3148 des del Vial dels Prats. Els vehicles es desviaran cap a l’Autovia A-7, en sentit Tarragona.
 
Consells i informació per a l’usuari
 
En cas de coincidència d’un desplaçament en vehicle amb la Volta Ciclista a Tarragona, que finalitza el proper diumenge, 7 de juny, cal extremar la precaució, no envair en cap moment els trams tancats de la cursa senyalitzats per a ús exclusiu dels participants, i seguir les recomanacions i indicacions dels agents de Mossos d’Esquadra i també del personal encarregat i responsable de la prova.
 
Cal evitar, aturades i estacionaments dels vehicles que puguin provocar una manca de seguretat als participants de la prova o un desenvolupament anormal de la mateixa.
 
L’SCT aconsella mantenir-se informat sobre l’estat del trànsit i les restriccions vigents en cada moment a través del 012, del Twitter de l’SCT @transit, del web http://transit.gencat.cat i a través de les cròniques radiofòniques i televisives de diversos mitjans de comunicació.

1  

Fitxers adjunts

Nota Volta Ciclista a TGN 2015\43 Nota Volta ciclista a Tarragona 2015

Nota Volta Ciclista a TGN 2015\43 Nota Volta ciclista a Tarragona 2015
PDF | 144