Foto del Ple
Aquest dijous s’ha celebrat la primera sessió del Ple de la Taula Territorial d’Infància de Tarragona. La sessió ha estat presidida pel delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin, i la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i vicepresidenta de la Taula Nacional de la Infància de Catalunya, Mercè Santmartí.
 
La directora general de la DGAIA ha explicat que “les Taules territorials tenen com a funció principal coordinar, impulsar i promoure les polítiques d’infància arreu del territori mitjançant la participació de les administracions i institucions implicades”. Sanmartí ha recordat que la Taula Territorial d’Infància de Tarragona s’inscriu dins la Taula Nacional, constituïda l’any passat, i que desplega els eixos del Pla d’atenció integral a la infància i l’adolescència.
 
La directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència també ha destacat que “amb actes com els d’avui es fa palès el compromís adquirit pel Departament de Benestar Social i Família de desplegar durant els propers mesos les Taules Territorials d’Infància arreu de Catalunya”.
 
Les Taules Territorials d’Infància estan integrades pels següents òrgans:
  • El ple. Format per la presidència, exercida pel delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin; la vicepresidència, que correspon a la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, la secretaria i les vocalies.   
  • La comissió tècnica.
  • Els grups de treball.

1  

Imatges

Foto del Ple de la Taula Territorial d'Infància de Tarragona

Foto del Ple de la Taula Territorial d'Infància de Tarragona 1448