• La Generalitat adjudica les obres per un import de 525.000 euros
 
  • Els treballs començaran a principis d’estiu i tindran un termini de quatre mesos
Travessera Reus
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres de millora de millora d’un tram de la carretera TV-3141, per un import de 525.000 euros. Les obres, que s’emmarquen en el conveni de traspàs d’aquesta via de la Generalitat a l’Ajuntament de Reus, començaran a principis d’aquest estiu i tindran un termini d’execució de quatre mesos.
 
El tram en què s’actua discorre entre la cruïlla amb la T-11 i el Santuari de la Misericòrdia, amb una longitud de 425 metres. Els treballs que s’hi duran a terme són:
 
  • Construcció d’una vorera al costat esquerre del tram, de 4,5 metres d’amplada per al pas de vianants i ciclistes. Aquesta vorera constarà d’una franja de 3 metres d’amplada separada de la calçada per a vehicles per una línia d’escocells i d’il·luminació d’1,5 metres d’amplada
 
  • Millora de l’accés a la rotonda de la T-11 per a facilitar la fluïdesa i seguretat del trànsit. Es formarà un carril més al giratori, que permetrà millorar les incorporacions. En aquest tram d’accés a la rotonda, es donarà continuïtat a la vorera existent al costat dret fins arribar a la secció de la TV-3141.
 
  • Millora de la superfície del ferm
 
El conveni de traspàs i millora en què s’emmarca aquesta obra respon al canvi de funcionalitat de la travessera, que ha perdut la seva condició de carretera i actualment forma part de la xarxa viària municipal, amb un trànsit majoritàriament local. Per executar-les, de la inversió de 525.000 euros, la Generalitat aportarà 425.000 i el govern municipal, 100.000.
 

1  

Imatges

Mapa

Mapa 624

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 144