moment de  l'acte
moment de l'acte
 
 
El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí,  acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Jaume Fabà, ha participat aquest vespre, a Lleida, en la celebració del 30è aniversari del Grup ICG.
 
Josep Maria Pelegrí ha obert la seva intervenció en l’acte fent palès que “cada cop queda més clar que des de les terres de Lleida es pot conquerir el món,  i amb una formula molt senzilla i complexa alhora: amb un projecte clar, amb uns valors molt ben definits (esforç, iniciativa, compromís, innovació, etcètera), amb un molt bon equip humà, i amb un lideratge fort, visionari, motivador, i capaç d’afrontar els risc amb seny. I aquells que us coneixem, i que us hem vist créixer i fer història, podem confirmar l’efectivitat d’aquesta fórmula, l’efectivitat de la vostra implicació, de la persecució dels vostres somnis, de com formiguetes, pas a pas, heu anat aconseguint els vostres objectius i heu anat planificant l’èxit”.
 
En aquest punt, Pelegrí ha afegit que “empreses com la vostra ens conviden a l’optimisme, ens ajuden a creure en nosaltres i en el nostre potencial com a empresaris, com a lleidatans i com a persones; un potencial que s’esdevé en realitat quan som responsables de nosaltres mateixos i de l’impacte de les nostres accions. La responsabilitat, sigui individual, empresarial o col·lectiva, ens fa créixer i arribar allà on ni ens haguéssim imaginat 30 anys enrere”.
 
El conseller ha posat el projecte empresarial d’ICG com a “exemple per a tots nosaltres, i no només per on heu arribat i com hi heu arribat, si no també per on encara podeu arribar; el vostre projecte no ha culminat, i això ens omple d’orgull, d’esperança, i de neguit per a veure fins on i per veure quines onades haureu de surfejar. I alhora sabem que allà on us porti, aquesta ciutat continua estant present en el moll de l’ós de la vostra empresa”.
 
Pelegrí, qui ha ressaltar l’origen lleidatà del Grup i l’elecció de la Seu Veu per a celebrar l’acte d’avui, per la bellesa, la projecció internacional d’aquesta, i l’emblema local que representa, ha tancat la seva intervenció afegint que “és important saber d’on venim, com ho és treballar pel futur”, i amb paraules de felicitació i de reconeixement a la tasca d’ICG, alhora que encoratjant a treballar pel futur, i fer-ho amb valentia, emprenedoria i optimisme.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 
 

2  

Fitxers adjunts

f1

f1
JPG | 407

f2

f2
JPG | 493