• El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha visitat la planta que la multinacional té a Polinyà, que assegura el manteniment de prop de 400 llocs de treball amb una nova línia de pintura i un magatzem automatitzat.
 
  • Per aquest projecte, SMP Automotive Technology Ibérica ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat.
 
  • Al Vallès Occidental, SMP Automotive Technology Ibérica produeix para-xocs, panels de porta i d’instruments per a les principals marques de l’automoció entre les que destaquen Audi i SEAT.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha participat aquest matí a la jornada de portes obertes per a treballadors i familiars a la planta que l’empresa índia SMP Automotive Technology Ibérica té a Polinyà. Juntament amb Puig, també han participat en l’acte l’alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral; el president del grup Samvardhana Motherson al qual pertany SMP, Vivek Chaand Sehgal; i el Director General del grup, Andreas Heuser; a més de 1.300 persones entre treballadors de l’empresa i les seves famílies.
 
La companyia ha invertit 27 milions d’euros al Vallès Occidental en una nova línia de pintura per a para-xocs d’automòbils i un magatzem automatitzat. En aquest projecte, l’empresa índia ha rebut el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat.
 
SMP ha treballat perquè les noves instal·lacions redueixin el consum de combustibles i siguin més respectuoses amb el medi ambient.
 
Amb aquest projecte, l’empresa assegura el manteniment de prop de 400 llocs de treball dels quals 85 estan vinculats a la nova línia de pintura. La planta Polinyà produeix para-xocs per a les principals marques de l’automoció entre les que destaquen Audi i SEAT.
 
El grup SMP és líder a Europa en transformació de plàstics per a la indústria de l’automòbil i està especialitzat en panells de portes, para-xocs i panels d’instruments. A més de la de Polinyà, a l’Estat espanyol l’empresa índia té plantes a Castellbisbal, Martorell, Terol i Palència. També és present a Alemanya, Portugal, Brasil, Mèxic, Eslovàquia i la Xina. Compta amb 9.000 treballadors arreu del món.
 
Des de finals de 2011, SMP pertany al grup indi Samvardhana Motherson, proveïdor mundial del sector de l’automoció i que compta amb una gama de productes i serveis diversificada que va des de la fabricació de cablejats, retrovisors, sistemes d’aire condicionat, il·luminació, components de metall i  serveis informàtics i de desenvolupament. Samvardhana Motherson té 70.000 treballadors a 25 països d’arreu del món on compta amb 170 fàbriques.

2  

Imatges

Visita durant el Family Day de l'empresa SMP Automotive Technology Ibérica ubicada a Polinyà (Foto 1)

Visita durant el Family Day de l'empresa SMP Automotive Technology Ibérica ubicada a Polinyà (Foto 1) 294

Visita durant el Family Day de l'empresa SMP Automotive Technology Ibérica ubicada a Polinyà (Foto 2)

Visita durant el Family Day de l'empresa SMP Automotive Technology Ibérica ubicada a Polinyà (Foto 2) 447