• El grup francès està especialitzat en la producció de cintes adhesives industrials i components tècnics flexibles per a diferents sectors, especialment el de l’automoció.
 
  • En aquest projecte, Gergonne ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversions de la Generalitat.
 
  • Amb la nova planta a la comarca de l’Anoia, Gergonne concentra en una sola ubicació l’activitat que fins ara realitzava a Sant Andreu.
 
La filial a l’Estat espanyol de l’empresa francesa Gergonne amplia les seves instal·lacions a Catalunya amb la concentració en una sola ubicació de les activitats que fins ara desenvolupava a les plantes de Sant Andreu de la Barca. En aquest projecte, el grup Gergonne ha invertit 3,5 milions d’euros i compta amb 40 llocs de treball que preveu ampliar durant els propers mesos.
 
L’empresa francesa està especialitzada en la producció de cintes adhesives industrials i la fabricació de components tècnics flexibles per a diferents sectors, especialment el de l’automoció, però també és proveïdor de les indústries de  l’electrònica, línia blanca, sector mèdic i la construcció.
 
Per al projecte de la nova nau a l’Anoia, Gergonne ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversions d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat.
 
Blanca Forniés, Directora General  de Gergonne España explica que “actualment estem en procés d’adequació de la nova planta i invertint en instal·lacions més modernes. El trasllat des de l’actual ubicació a Sant Andreu de la Barca, serà el proper agost i preveiem començar la fabricació de productes a les noves instal·lacions ja el setembre d’aquest any”.

Gergonne disposa a l’Anoia d’una nau de 5.000 metres quadrats i, a més, ha adquirit terrenys adjacents amb els quals preveu incrementar la producció i la plantilla. Actualment, a la nau d’Òdena hi treballa una quarantena de persones.
 
El grup Gergonne té una plantilla arreu del món de més de 360 persones, 120 a França i la resta a les altres 8 plantes que té ubicades a l’Estat espanyol, Mèxic, Eslovàquia, la Xina i el Marroc. L’any 2014 va tenir una facturació de més de 50 milions d’euros que preveu doblar en els propers cinc anys.