• El projecte consisteix en la retirada de 116.000 metres cúbics de terres dipositades per les obres del perllongament de la línia d’FGC, amb un pressupost previst de 4,3 MEUR
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) ha iniciat la licitació de les obres per a la retirada de terres dipositades a la zona del Parc del Nord de Sabadell en el marc de les obres de perllongament de la línia d’FGC al seu pas pel municipi. Els treballs, que es liciten per un import de 4,3 MEUR, consisteixen en la retirada de 116.000 metres cúbics de terres.
 
En concret, l’àmbit en què s’actuarà és el comprès entre els carrers Corones – Gardènies - Magnòlies – Hortènsies - Alcalde Moix - Ronda Collsalarca. Les terres dipositades en aquesta zona amb el consens de l’Ajuntament de Sabadell provenen de les excavacions dutes a terme al nord de la ciutat per les obres d’FGC.
 
Davant la petició de veïns i de l’Ajuntament  de retirada d’aquestes terres per tal d’adaptar la superfície d’aquest àmbit a la nova configuració del futur parc que es preveu en aquesta zona de la ciutat, el Departament de TES va impulsar la redacció del projecte corresponent, per tal de determinar el volum de terres i el cost del seu trasllat a abocador. Un cop finalitzat el projecte, que s’ha desenvolupat amb la participació i consens sobre el contingut, tant de les associacions veïnals del Parc del Nord com de l’Ajuntament, ara s’ha engegat el procés de licitació dels treballs de retirada.
 
Es preveu que aquestes tasques s’adjudiquin durant l’estiu i comencin a continuació, amb un termini d’execució de quatre mesos.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 127