• Dilluns i dimarts, el conseller es reunirà amb empreses turques ja presents a Catalunya com Beko, Savcan o AFS Flexible Duct, entre d’altres.
  • Puig viatja acompanyat de 10 empreses i entitats catalanes dels sectors químic, farmacèutic, turístic i de la salut.
  • L’objectiu de la missió és buscar oportunitats de negoci i d’inversió així com impulsar el comerç exterior de Catalunya amb Turquia.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, acompanya una missió empresarial a Turquia per tal de buscar oportunitats de negoci i d’inversió així com impulsar el comerç exterior de Catalunya amb Turquia. També viatjaran a Istanbul el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i la consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu.
 
Felip Puig participarà en la sessió de presentació de les oportunitats d’inversió a Catalunya que organitza l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ, a través de la seva Oficina Exterior de Comerç i Inversions a aquesta ciutat. Aquest acte convoca  empresaris turcs de diferents sectors que ja estan invertint fora del seus països amb l’objectiu de detectar i captar noves inversions d’empreses estrangeres per Catalunya. El conseller participarà també en una trobada amb els principals operadors turístics del país que organitza a Istanbul l’Agència Catalana de Turisme.
 
Dilluns i dimarts a Turquia, Felip Puig es reunirà amb diverses empreses turques ja instal·lades a Catalunya entre les que destaquen Beko, Savcan o AFS Flexible Duct. Les 10 empreses catalanes que viatgen amb Puig en aquesta primera part de la missió, bàsicament dels sectors químic, farmacèutic i de la salut, faran reunions individuals amb empreses del país amb l’objectiu de detectar clients, distribuïdors dels seus productes i noves oportunitats de negoci. Les empreses són: Agupunt, Corpora Body Care Solutions, RAL Técnica para el Laboratorio, Intech Beauty, Esinsa, Medicare System, Caruosa Hygienic Solutions, Workplane Design, Barcelonesa de Drogas, i Productos Químicos y Resolutiva.