• El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha lliurat el Premi Garrotxí de l’Any

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha afirmat que “ens en sortirem com a país amb la perspectiva del temps i dels testimonis” en la cloenda dels  X Premis Garrotxí de l’Any. Pel portaveu del Govern, els candidats i premiats són “els testimonis” que demostren que “som capaços de dotar-nos d’exemples que poden permetre anar restablint el que és imprescindible perquè la societat pugui tirar endavant”.

 

La X edició dels Premis Garrotxí de l’Any reconeix públicament les persones, les empreses, les entitats o les associacions que més han destacat per la seva activitat al llarg de l’any 2014 i que han contribuït al progrés de la Garrotxa i a la seva projecció. El conseller Homs ha estat l’encarregat de lliurar el X premi Garrotxí de l’Any, que ha recaigut en Elisabet Canalias, una de les sis enginyeres responsables de la missió espacial més important de l’any 2014: l’aterratge del robot Philae de la sonda Rosetta sobre un cometa. Els altres premiats han estat Wattia Innova, SL per la “millor iniciativa empresarial”, Fundació Tommy Robredo per la “millor iniciativa social”, Parc d’en Garrell per la “millor iniciativa promocional”, i Josep Murlà per la “trajectòria professional”.

 
La gala dels Premis Garrotxí de l’Any, que ha tingut lloc al Restaurant La Deu d’Olot, ha estat conduïda pel periodista Josep Puigbó. En aquesta edició, també ha participat l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, el vicepresident del Consell Comarcal de la Garrotxa, entre d’altres.