Fins a les 20.00 h d’avui diumenge s’ha registrat un accident mortal de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 5 de juny fins a les 20.00 h d’avui diumenge 7, s’ha registrat un accident de trànsit amb una víctima mortal al conjunt de carreteres i autopistes catalanes.
 
El sinistre ha passat aquest diumenge a la tarda al punt quilomètric 37,5 de l’AP-7 a l’altura de Bàscara (Alt Empordà) quan, per causes que encara s’estan investigant, un turisme i una furgoneta s’han accidentat.
 
Pel que fa a mobilitat, aquesta tarda de diumenge les vies que han registrat més volum de trànsit de retorn cap a l’àrea metropolitana de Barcelona són l’AP-7 a La Roca del Vallès, la C-32 a Alella i Sant Boi de Llobregat, i l’N-340 al Vendrell.
 
Convé destacar que per minimitzar les afectacions viàries de la tornada d’avui cap a l’àrea metropolitana de Barcelona s’han disposat mesures especials d’ordenació i regulació del trànsit a l’AP-7 entre Sant Celoni i el peatge de la Roca i a la C-32 entre Vilassar de Mar i Montgat.
 
Ahir dissabte en general va dominar la fluïdesa a les principals carreteres i autopistes del país si bé a la tarda la C-16 a Sant Fruitós de Bages va estar tallada per un incendi agrícola i es van fer desviaments per la sortida 52 en sentit nord i per la C-16C en sentit sud entre les 16.00 i les 18.45 aproximadament.