• La jornada tindrà lloc el dimarts 9 de juny a l’Arts Santa Mònica
  • S’organitza en col·laboració amb l’Erich Pommer Institute
  • La sessió es farà en anglès, sense traducció simultània
El Departament de Cultura organitza conjuntament amb l’Erich Pommer Institute (EPI) d’Alemanya, una jornada amb l’objectiu d’ obtenir les claus i els coneixements necessaris per coproduir amb Europa. La sessió es farà el proper dia 9 de juny a partir de les 09.15h a l’Arts Santa Mònica.
 
 
Seminari
European Co-Production - Legal and Financial Aspects
Objectiu
Obtenir les claus i els coneixements indispensables per coproduir amb Europa
Programa
Co-pro Essentials. Sessió centrada en els aspectes legals i financers d’una coproducció audiovisual. A càrrec d’Ilann Girard, fundador d’ARSAM (França), consultora i plataforma de coproduccions, i membre del Consell General de Cinéma-Pandora.
Cas pràctic. Insensibles, 2012: coproducció de Catalunya, França i Portugal. Presentat per Miquel Àngel Faura, productor de Roxbury Pictures. Moderador: IIann Girard
 
Aquesta jornada forma part de la formació a empreses culturals i creatives catalanes que el Departament de Cultura vehicula a través del Servei de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals. Creat l’any 2006, l’SDE té com a principals objectius contribuir a la millora de la competitivitat  i promoure les condicions favorables necessàries per a la innovació en la seva gestió.
 
Aquesta jornada va adreçada exclusivament a empreses de producció audiovisual interessades en les coproduccions europees. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a:  http://sde.cultura.gencat.cat/cultura/.