L'esclat al PNAP
Nous continguts al web del Parc ofereixen les pistes bàsiques als visitants per descobrir l’espectacular esclat primaveral (#esclatdeprimavera)
 
El Parc Natural és el marc ideal durant tot l’any per a la pràctica d’activitats ecoturístiques. Arribats aquest punt de l’any és el torn de l’Esclat de Primavera.
 
 
La primavera es troba en la seva màxima esplendor al Parc Natural de l’Alt Pirineu del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural. Després de l’hivern i de forma progressiva des dels fons de vall fins als prats alpins, les flors ens mostren la seva singular bellesa. Arribats al mes de juny, l’esclat primaveral a les nostres contrades es troba al seu màxim.
 
Des del Parc Natural de l’Alt Pirineu s’han elaborat continguts web amb la informació de què es pot veure i com es pot gaudir de l’Esclat de primavera al Parc Natural. Al web s’ofereixen les pistes bàsiques per conèixer quins són els moments més idonis per visitar diferents indrets i quines són les flors més representatives que hi trobareu. Així, s’hi pot trobar una descripció de les comunitats florals o les espècies més interessants i el seu calendari de floració i també algunes propostes per gaudir-ne, com pot ser la realització de determinats itineraris o la visita a miradors concrets. Amb això, una guia de flora, una càmera i unes botes per caminar, serà suficient perquè tots aquells que ho desitgin puguin conèixer la flora del Parc Natural i descobrir-ne els seus secrets.
 
Per als membres de la comunitat d’Instagram i/o facebook, s’anima a etiquetar les fotos amb els conceptes #esclatdeprimavera i #pnaltpirineu, per compartir-les a les xarxes socials i així gaudir entre tots d’aquesta bella experiència.
 
L’Esclat de primavera és fàcil de gaudir al Parc Natural de l’Alt Pirineu: podeu anar a la cerca de les flors més espectaculars per admirar-les, fotografiar les formes i els colors de les més curioses, o bé gaudir en silenci del paisatge en plena activitat primaveral.